white and black soccer ball on grass field

Xavi Simons: het vermogen van de rijzende ster

0 Shares
0
0
0

Xavi Simons, wie kent hem niet? Het is volgens velen een van de sterspelers uit ons Nederlands elftal, dus daarmee zou je verwachten dat hij enige bekendheid heeft opgedaan. De jongeman, met een gepassioneerde drive en veel spelinzicht, zal je veelal op het middenveld vinden. Echter is dat niet echt het onderwerp waar we het over gaan hebben. Wat we je namelijk wél vertellen, is alle informatie die er bekend is over het vermogen van Simons. Want, eerlijk is eerlijk, als je zo succesvol bent, dan verdien je ongetwijfeld ook wel genoeg.

Een gewilde speler

Simons, wie overigens nog maar begin twintig is en dus aan de voet staat van zijn carrière, schijnt een gewilde speler te zijn. Hij stond in het seizoen van 2023 nog onder contract bij Paris Saint Germain, maar werd uitgeleend aan de Duitse club RB Leipzig. Tijdens zijn tijd in Duitsland zorgde hij voor veel positiefs bekijks, en nu ligt er mogelijk een miljoenendeal tussen PSG en Bayern München.

Volgens verschillende bronnen gaat het om een huurcontract, sinds Simons nog steeds onder contract staat bij PSG, maar is er mogelijk een mogelijkheid tot koop. In elk geval zal het voor Simons betekenen dat hij een salaris van minimaal 6 tot wellicht 12 miljoen euro op jaarbasis zou krijgen. Een enorme vooruitgang ten opzichte van de 1,5 miljoen die hij volgens sommigen bij PSG verdiend.

Zijn huidige vermogen

Medio 2024 verdiend Xavi Simons een bedrag dat menig Nederlander alleen maar van kan dromen. Met een salaris van duizenden euro’s per dag, zal hij het zeker niet slecht hebben. Helaas is het erg moeilijk om in te schatten wat dat betekent voor zijn huidige vermogen. Je hebt namelijk geen kennis van zijn uitgavenpatroon. Misschien geeft hij het, ook al kunnen we ons dat niet voorstellen, al het geld wat binnenkomt, met dezelfde rotgang weer uit.

Maar goed, mocht hij in inderdaad voor Bayern München gaan spelen en krijgt hij dus ook zo’n salaris, dan zal hij binnen de kortste keren miljonair worden. Gezien het hele Nederlandse elftal wel van het vastgoed is, kan het zomaar zijn dat Simons hier ook in gaat investeren. En eerlijk, waarom ook niet? Het is niet alsof het gratis is om in Nederland zoveel geld te hebben. De Belastingdienst snoept namelijk graag wat centjes mee, als het gaat om groot vermogenshouders.

Conclusie

Wij vinden ‘m wel wat hebben, die Xavi Simons. De jonge kerel is er niet vies van om een potje goed voetballen te laten zien. Hij werft dan ook steeds meer bekendheid en doet het zelfs zo goed, dat hij bij steeds meer grote clubs in het vizier ligt. We zijn nieuwsgierig naar wat de toekomst hem zal brengen, maar stiekem vooral wat hij voor het Nederlands elftal tijdens EK’s en WK’s kan betekenen. Jij ook?

0 Shares
Ook interessant