Over ideetje

Wat is eigenlijk een EPC lampje? Een nog betere vraag is misschien wel: hoe moet je zo’n lampje resetten? Of op welke manier kan je tuinkussens opbergen? En wat zijn makkelijke dingen om te tekenen? 

Op ideetje.nl vind je de informatie die antwoord geeft op dat soort vragen. Echter zit daar een grote ‘maar’ aan. We zijn er namelijk van overtuigd dat je voor inspiratie en goede ideeën moet werken. Dus, de ideeën die leveren wij, maar de uitvoering ligt toch echt bij jou. Het organiseren, verrijken of überhaupt het leven van je leven, gaat (helaas en) absoluut niet vanzelf. 

Met veel enthousiasme en veel passie willen we je graag helpen. Dus of je nu een kunstenaar, ondernemer, een schrijver of iemand bent die op zoek is naar inspiratie voor het dagelijkse leven, we hebben iets voor jou. Voel je welkom op onze blog met de slogan: voor inspiratie en goede ideeën moet je werken!

Contact

Je kunt contact met ons opnemen via info@ideetje.nl voor reclame verzoeken, opnamemogelijkheden en natuurlijk voor andere vragen.