Creëer sfeer in huis met mooi en betaalbaar servies

0 Shares
0
0
0

Met elkaar de maaltijden eten in een gezellige sfeer is een belangrijke factor voor woonplezier. Met een mooi servies en een gezellig gedekte tafel bereik je een zeer goede sfeer. Waar vind je nog betaalbaar servies en andere woonaccessoires? In dit artikel komt dat aan de orde.

Woongenot is meer dan een mooi huis

Woongenot is veel meer dan een mooi huis met mooie meubels. Woongenot wordt ook bepaald door de sfeer die je kunt creëren met een fijne aankleding van het huis met allerlei accessoires. Voor veel mensen is koken en het gezamenlijk eten van de maaltijden in een gezellige sfeer belangrijk. En die gezellige sfeer bereik je, naast een leuk en fijn gezelschap, ook met je servies, woonaccessoires en de aankleding van de tafel.

Servies dat past bij jou

Veel woonaccessoires, inclusief servies, zijn flink prijzig. Wil je een beetje mooi servies en bovendien goede kwaliteit dan ben je al gauw een klein vermogen kwijt. Dat is niet het geval bij HEMA. Bij dit woonwarenhuis vind je een zeer uitgebreid assortiment woonaccessoires zoals keukentextiel, bestek en servies die passen in elke woonstijl en die bovendien zeer vriendelijke geprijsd zijn. En dat is niet alleen goed voor de sfeer in huis, maar zeer zeker ook voor je portemonnee!

Naast een grote keuze aan borden, mokken, kommen en schalen en het beroemde HEMA melamine servies voor zowel kinderen als volwassenen vind je in het assortiment van HEMA ook nog feestservies, kinderservies en bijvoorbeeld een keur aan theepotten. Voor elke gelegenheid en elke moment van de dag kun je dus putten uit het HEMA servies dat zowel voor een klassieke als minimalistische of een meer uitbundige smaak velerlei opties heeft. Ook voor betaalbaar bestek, glaswerk en pannen kun je terecht bij HEMA.

Keukentextiel: Handig en sfeervol

Ook voor leuke en sfeerbevorderende keuken- en tafeltextiel kun je bij HEMA prima terecht. Het assortiment betaalbaar keukentextiel is namelijk zeer uitgebreid en staat bekend om zijn goede kwaliteit. De pannenlappen en ovenwanten, met dessins van uni tot croissantjes en in diverse kleuren beschikbaar en de schorten en vaatdoekjes heb je natuurlijk tijdens het koken nodig. Ondertussen creëer je sfeer aan tafel met de stijlvolle stoffen of papieren tafelkleden, placemats, tafellopers en servetten.

Shoppen en leveren zoals jij wilt

Je woonbenodigdheden kun je bij HEMA shoppen zoals jij wilt. Winkel je liever in een fysieke winkel, dan kan dat op meer dan 500 locaties in Nederland. In grote steden, maar ook in kleinere plaatsen. Dus ook bij jou in de buurt. Diverse van die winkels zijn zelfs zeven dagen per week geopend! Shop jij liever online dan kan dat in de HEMA webshop of via de handige HEMA app, waar je 24 uur per dag en 7 dagen per week je bestelling kunt plaatsen. Bij een bestelling van meer dan € 25 worden je bestelde woonaccessoires of het HEMA melamine servies dat je hebt gekocht geheel gratis thuisbezorgd. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je bestelling bij een winkel bij jou in de buurt op te halen.

0 Shares
Ook interessant